Even voorstellen: Mitchel Lensen
Inloggen
Winkelwagen

Gratis bezorging in Apeldoorn e.o. (±25km)

Voor 15:30 uur besteld, vandaag verstuurd

+10.000 artikelen op voorraad

Even voorstellen: Mitchel Lensen

Geplaatst op 3-4-2024 door Dijkgraaf

Even voorstellen: Mitchel Lensen

Wij hebben een nieuwe collega: Mitchel Lensen. Mitchel gaat het team van Dijkgraaf versterken als verkoopmedewerker.

"Mijn naam is Mitchel, 23 jaar jong en woon samen met mijn vriendin in Apeldoorn. Ik heb de opleiding commercieel medewerker in Zwolle afgerond. Daarna heb ik verschillende functies in de logistieke sector bekleed, waaronder die van logistiek medewerker, vrachtwagenchauffeur en meewerkend manager logistiek. Mijn interesse in Dijkgraaf werd gewekt via LinkedIn en interessant genoeg heeft mijn vader hier in het verleden ook gewerkt.

In mijn vrije tijd onderneem ik graag activiteiten met vrienden en familie, houd ik van klussen in huis en ben ik regelmatig in de sportschool te vinden.

Bij Dijkgraaf ga ik aan de slag als verkoopmedewerker, waarbij mijn taken variëren van het helpen van klanten tot het klaarzetten van orders en het beheren van de winkelvoorraad. Het is voor mij belangrijk dat elke klant een prettige winkelervaring heeft en ik zet me volledig in om dat te realiseren.

Ik kijk uit naar een mooie tijd bij Dijkgraaf en hoop je snel te mogen verwelkomen in onze winkel!

Wij wensen Mitchel heel veel werkplezier bij Dijkgraaf.

Voor 15.30 besteld, vandaag verstuurd

+10.000 artikelen op voorraad

Gratis verzending vanaf € 40,- excl. BTW

Showroom 2500m²

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen