Even voorstellen: Shannon Tukker
Inloggen
Winkelwagen

Gratis bezorging in Apeldoorn e.o. (±25km)

Voor 15:30 uur besteld, vandaag verstuurd

+10.000 artikelen op voorraad

Even voorstellen: Shannon Tukker

Even voorstellen: Shannon Tukker
Geplaatst op 6-12-2023 door Dijkgraaf

Even voorstellen: Shannon Tukker

Wij hebben een nieuwe collega: Shannon Tukker. Shannon gaat het team van Dijkgraaf versterken als verkoopmedewerkster.

"Mijn naam is Shannon, 25 jaar jong en woon in Apeldoorn. Mijn achtergrond omvat een opleiding tot assistent-fotograaf. Gedurende mijn loopbaan heb ik diverse banen gehad. Na mijn verhuizing van Ede naar Apeldoorn dit jaar, ben ik in aanraking gekomen met Dijkgraaf.

In mijn vrije tijd geniet ik van uitstapjes naar de bioscoop of een gezellig avondje bowlen. Daarnaast ben ik regelmatig bezig met borduren of haken. Bij Dijkgraaf ga ik aan de slag als verkoopmedewerkster, waarbij mijn taken variëren van het assisteren van klanten tot het klaarzetten van orders en het op orde houden van de winkelvoorraad. Ik hecht er veel waarde aan om elke klant een plezierige winkelervaring te bezorgen en ik zet me daar graag maximaal voor in.

Ik hoop op een mooie tijd bij Dijkgraaf en hopelijk tot snel bij ons in winkel!”

Wij wensen Shannon heel veel werkplezier bij Dijkgraaf.

Voor 15.30 besteld, vandaag verstuurd

+10.000 artikelen op voorraad

Gratis verzending vanaf € 40,- excl. BTW

Showroom 2500m²

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen