Even voorstellen: Tom Schumacher
Inloggen
Winkelwagen

Gratis bezorging in Apeldoorn e.o. (±25km)

Voor 15:30 uur besteld, vandaag verstuurd

+10.000 artikelen op voorraad

Even voorstellen: Tom Schumacher

Even voorstellen: Tom Schumacher
Geplaatst op 30-11-2022 door Dijkgraaf

Even voorstellen: Tom Schumacher

Wij hebben een nieuwe collega: Tom Schumacher. Tom gaat het team van Dijkgraaf versterken als magazijnmedewerker.

Mijn naam is Tom Schumacher, 26 jaar oud en woon samen met mijn vriendin in Vaassen. In mijn vrije tijd game ik graag en houd ik van fotograferen. Daarnaast spreek ik graag af met vrienden. Ik heb de opleiding hout en meubel aan het ROC en grafische vormgeving in Zwolle afgerond! Hiervoor ben ik productiemedewerker bij een regentonnen fabriek geweest.

Bij Dijkgraaf ga ik aan de slag als magazijnmedewerker, waar ik verschillende taken zal uitvoeren, waaronder het lossen van goederen, uitpakken en controleren van artikelen en het op orde houden van het magazijn.

Ik hoop bij Dijkgraaf veel te kunnen leren op het gebied van planning en structuur!

Wij wensen Tom heel veel werkplezier bij Dijkgraaf.

Voor 15.30 besteld, vandaag verstuurd

+10.000 artikelen op voorraad

Gratis verzending vanaf € 40,- excl. BTW

Showroom 2500m²

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen