Inloggen
Winkelmandje
Liever persoonlijk contact?
Bel 055 - 355 44 44
Bestellingen voor 16.00 uur besteld
de volgende werkdag geleverd
Gratis bezorging in Apeldoorn (+25km)
& gratis* in Nederland/België vanaf € 50,-

Graag wil ik mij even voorstellen: Albert Dijkslag

Geplaatst op 22-6-2017 door Dijkgraaf-Rijsdorp

Graag wil ik mij even voorstellen:
Mijn naam is Albert Dijkslag, ik ben 57 jaar en volgend jaar werk ik maar liefst 40 jaar bij Dijkgraaf-Rijsdorp.

Ik ben verantwoordelijk voor:
Voor de binnenkomende goederen, controleer de zendingen en boek voorraden bij. Ook ben ik regelmatig te vinden op de afdeling van de uitgaande goederen. Ook daar doe ik controle werkzaamheden en maak bestellingen verzendklaar.

Wat maakt het werk leuk?
Wat ik het leukst vind aan het werk bij Dijkgraaf is de afwisseling. Door mijn functie heb ik met veel afdelingen van het bedrijf contact en de samenwerking met collega’s is erg fijn. Met mijn collega Albert Roelofs ben ik inmiddels 40 jaar bevriend. Dat vind ik heel bijzonder.

Albert weet alles van:
Binnenkomende leveringen, voorraden en backorders. Maar met zijn dienstjaren is het niet gek dat Albert ook veel weet over de geschiedenis van Dijkgraaf-Rijsdorp als bedrijf. Hij kan zich nog precies herinneren hoe het in het begin ging. In de afgelopen jaren heeft hij met zijn kennis veel collega’s ingewerkt .

Achtergrond School en werk:
Na het behalen van mijn diploma op de Heze in Apeldoorn, ben ik op mijn 18e begonnen bij Dijkgraaf-Rijsdorp. Het is dus mijn eerste, vaste baan.

Albert woont in:
Ik ben geboren en getogen in Apeldoorn. Samen met mijn vrouw woon ik in Apeldoorn Zuid. Ik heb twee dochters en drie kleinkinderen.

Hobby’s
Sinds een aantal jaar geniet ik van mijn kleinkinderen. Maar mijn grote hobby is voetbal. Ik ben een fanatiek voetballer geweest en heb zelfs een half jaar bij de jeugd A1 van Vitesse gespeeld. Ik volg nauwlettend de verrichtingen van amateurclub ASV Alexandria in Apeldoorn, waar ik zelf ook vele jaren in het 1e gevoetbald hebt. Zowel de thuis -en uitwedstrijden evenals de clubavonden ben ik van de partij.

Plaats een opmerking

Sigel
Logo Brother
Logo Canon
Logo Drentea
Logo Durable
Logo Dymo
Logo Esselte
Logo Stabilo
Logo Leitz
WorkSmart actiefolder
Maak kennis met één van onze medewerkers
Copyright © 2018 Dijkgraaf-Rijsdorp B.V. - Alle getoonde prijzen zijn excl. BTW

Beoordeling 8.9 gebaseerd op 131 individuele klant beoordelingen op Klantenvertellen

Betaal mogelijkheden Dijkgraaf Rijsdorp
Paypal betalen Dijkgraaf-Rijsdorp 
Mastercard 
Visa betalen Dijkgraaf-Rijsdorp 
 Mister Cash betalen Dijkgraaf-Rijsdorp

Winkelmandje

Filter