Inloggen
Winkelmandje
Liever persoonlijk contact?
Bel 055 - 355 44 44
Bestellingen voor 16.00 uur besteld
de volgende werkdag geleverd
Gratis bezorging in Apeldoorn (+25km)
& gratis* in Nederland/België vanaf € 50,-

Graag wil ik mij even voorstellen: Dominique

Geplaatst op 21-3-2017 door Dijkgraaf-Rijsdorp

Mijn naam is Dominique, ik ben 25 jaar en inmiddels een half jaar fulltime werkzaam bij Dijkgraaf-Rijsdorp. 

Ik ben verantwoordelijk voor:
Bij Dijkgraaf-Rijsdorp ben ik verantwoordelijk voor de technische dienst. Mijn focus ligt op kantoormachines zoals onder andere printers, kassa’s en multifunctionals. Ik installeer de machines op locatie en daarnaast verleen ik service op gekochte machines. Ook ondersteun ik bij de installatie van kantoormeubilair.

Wat maakt het werk leuk?

Wat ik erg leuk vind aan Dijkgraaf-Rijsdorp, is dat het een hecht familiebedrijf is. De onderlinge band met mijn collega’s is erg goed.
Ik vind het fijn om waardering te krijgen van klanten wanneer ze een antwoord hebben gekregen op een technische vraag of wanneer ze tevreden de deur uitgaan.

Achtergrond school en werk: 
Ik heb de opleiding Ondernemer & Detailhandel afgerond op het ROC Aventus in Apeldoorn. Daarna ben ik werkzaam geweest als direct sales medewerker voor Essent.Tevens heb ik de opleiding tot Grafisch vormgever gedaan.

Dominique woont in:  

Ik ben geboren in Den Haag en opgegroeid in Apeldoorn. Ik woon vlak bij mijn werk, in de wijk Orden.

Dominique weet alles van: 
Kantoormachines, toners & cartridges. Als klanten vragen hebben over deze artikelen, dan kunnen ze binnen Dijkgraaf-Rijsdorp hierover bij mij terecht. Goede service vinden wij erg belangrijk, want wij zijn pas tevreden als de klant met veel plezier gebruik maakt van onze machines. Het merk dat ik persoonlijk het beste vind is HP. Printers van HP zijn kwalitatief de beste. En zijn er toch problemen, dan is HP zeer coulant bij het vinden van een oplossing. 
Hobby’s: 
Ik hou ervan om met vrienden te gamen en computers in elkaar te zetten. Wat betreft vakanties is Amerika mijn favoriet, daar ga ik het liefst heen. Ik ben al naar New York en Houston geweest, echt fantastisch!

Plaats een opmerking

Sigel
Logo Brother
Logo Canon
Logo Drentea
Logo Durable
Logo Dymo
Logo Esselte
Logo Stabilo
Logo Leitz
Smit Visual 40 jaar - 10% jubileumkorting op alle Smit Visual producten
Maak kennis met één van onze medewerkers
Copyright © 2018 Dijkgraaf-Rijsdorp B.V. - Alle getoonde prijzen zijn excl. BTW

Beoordeling 8.9 gebaseerd op 146 individuele klant beoordelingen op Klantenvertellen

Betaal mogelijkheden Dijkgraaf Rijsdorp
Paypal betalen Dijkgraaf-Rijsdorp 
Mastercard 
Visa betalen Dijkgraaf-Rijsdorp 
 Mister Cash betalen Dijkgraaf-Rijsdorp

Winkelmandje

Filter